nehéz a szavakkal
néha sok van
héha kevés
van hogy összezavarnak
van hogy eltünnek
egy se jön elő
ugyanez elmondható
az emberekről is
kiismerhetetlenek
azt gondolnád
annyi év után
biztos lehetsz
magadban
másokban
egy biztos
hogy ez így nem igaz
tovább kell keresned
ha mást nem
Önmagadat