Aki verset ír
az ír verset
aki akar
aki nem
az eljár a boltba
neveli a gyerekeit
várja a postást
meg csupa ilyen dolgot művel
aki verset ír
az is cselekszik hasonlókat
sőt külsőleg sem különbözik
nagyon embertársaitól
ha elmész mellette az úton
nem is gondolod
hogy ez egy költő volt
lehet hogy mindennap találkoztok
és elbeszélgettek nőkről
kocsikról
kutyákról
de például a belső ütemtagolás
nem kerül szóba
mint ahogy nem kerül szóba
a modern norvég líra sem
vagy csak futólag
aki verset ír
az is egy Ember
a sok közül
ne neheztelj rá
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.