A depressziómról
annyi kifogást találok
amennyit kell
és arra amire akarok
ha nagyon muszáj
ha nem
akkor csak megszokásból
gyártom a magyarázatokat
nem mintha különösebb okom lenne rá
hiszen elég jól viselem a kritikákat
a lelkiismeretem is megszólal
néha meg is hallom
a sok fecsegéstől a fejemben
önérzetem is gyengül hazugságaimtól
és innét csak egy lépés a depresszió
amiből a kivezető út
hozza egymás után a verseket
és nem nézek se formát
se színt
se semmit
csak írom
azt ami van
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.