Vétkeim
nagyon úgy néz ki
túlélem ezt az évet is
minden jel arra mutat
hogy ha valami gikszer be nem üt
akkor öregebb leszek
és tapasztaltabb egy évvel
bár ez nem sokat jelent
a világtörténelemben
és nem is érzek
csak egy kis melegséget a szívemben
hogy a lényeges akadályokat
sikerrel léptem át
igaz a hazugság vétkébe beleestem
és felebarátim tulajdonát is megkívántam
a nagyképűség bűnét is elkövettem párszor
és bujálkodtam is
most megvallom Önök előtt
hiszen magamhoz őszinte vagyok mindig
kivétel amikor nem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.