kösz a halakat
vasárnap leszálltunk a repülővel és
te azt mondtad szálljunk vissza mert
elfelejtetted megetetni a halakat
persze akkor már nem lehetett
sodort magával a tömeg hogy
átvegyük a csomagokat
végig rendesen ott se tudtál
viselkedni elejtetted a mandarint
azokat az apró szeműeket amik
mint a gyöngyök gurultak az
utasok lábai között az ebédről
apró szeműek hogy elférjen
az egyen ételcsomagokban
és te elkérted a környéken ülő
utasoktól és tőlem azt hittem
mind betömted amíg elő nem
kerültek és te négykézláb
rohansz utánuk a lábak között
elvesztettelek szem elől
és később mikor megkerülsz
azt mondod ez a halaknak lesz
és a kezedben látom
ott a rengeteg mandarin
púposra tömöd vele a zsebeid
célirányosan elindulsz hogy
visszautazunk repülővel a halakhoz
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.