Sejtek falatoznak rajta
Anyám egy lábon áll.
Gyerekkoromban azt mondta,
a gólya hozott.
Járókeretén most
tótágast vet
a meleg napsugár.
A teraszon sétál.
Én ülök.
Szememmel kísérem.
Nyakunkra a békesség kendőt köt.
Milyen szép vagy.
Nézem az albumot.
Fotóidon a múlt
is mosolyog.
Apa meghalt.
Nem akartam másikat.
Sajnálom.
Kacska lábad
spiccel, balerina.
A szomszéd fái hajladoznak.
Látod?
A szél elharapja
a hangom.
Úgyse hallanád.
Hurkot kötött rád
a bénaság.
De én kioldozom,
csak hagyj időt.
Le kell mosni magamról
a jövőm.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.