Tanácsok jövõ évre
azt mondták a pozitív gondolkodás a legfontosabb
és oda kell figyelnem a táplálkozásomra
hiszen annyi mindent okozhat
annyi minden
és hogy sokat mozogjak lényeges az is
az erdei levegő szintén jótékonyan hat
a napsütés természetesen elengedhetetlen
kivéve nyáron tíztől háromig
a jóga és a meditáció nagyon ajánlott
a masszázs legalább hetente háromszor
a szex is legyen rendszeres
a kreatív tevékenység
az maga a csoda
és még ki kell méretnem a lakásomat
a feng-shui a biztos siker
az ágy helye pláne fontos
és álomfogó is kell hogy legyen
és hét faragott elefánt szemben az ajtóval
és dobjam el a gyógyszereimet
csak a homeopátia menthet meg bajaimtól
aztán jöhet a böjt
a reiki
az izzasztósátor
a reinkarnációs hipnózis
az inga
és akkor minden kérdésre választ kapok
elnézést
és élni mikor fogok
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.