Ajándékok
sok mindent nem tudok
most például azt
hogy mit kapok a macskáimtól karácsonyra
talán egeret
mi mást várhatnék
én vettem nekik Whiskast Darling helyett
igazán megérdemlik
láttam a szomszédot tömött szatyrokkal
orra a lépcsőt súrolta
szegény
ő vajon mit kap
a macskától
a fiától
a lányaitól
és az asszonytól
szerintem pulóvert
és egy karton sört altatónak
én magamnak
vettem egy könyvet magamról
igazán jutányos áron
zárás előtt
nem kellett senkinek
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.