Ez egy ilyen karácsony
remélem ma nem esik
tegnap egész nap esett
átázott cipőben jártam a várost
megmenteni való lelkeket kerestem
akik talán nem is akarják
hogy én
vagy valaki más
zaklassa őket ilyen ügyben
szinte mindenki
ajándéknak látszó tárggyal a kezében koslatott
át a koszos pocsolyákon
szigorúan a szájak összezárva
rég láttam már ennyi kedvetlen embert
arcok arcok után
semmi mosoly
csak a tülekedés
az őrült forgalom
megálltam egy elágazásnál
egy fekete kocsi felcsapott
tetőtől talpig jéghideg latyakkal
eldobtam az ernyőmet
és felnéztem az égre
nevettem
nekem már mindegy volt
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.