leesik az első hó
nyitott ablaknál alszik a város
néhány engedetlen
halott dereng fel fejedben
őket ujjaiddal már nem
tarthatod számon
csak figyeld az első hót
ők figyelik benned
és képzeld azt hogy megint
gyerek vagy talán ez újra
talán ez tényleg a te csended