viszony
anyám régóta hideg
levest tálal amikor hazaérek
az egyetemről táskám lecsapva
csak egy tál hideg levest tesz
az asztalra korábban kitett értem
mintha férje lettem volna úgy
körülrajongott főtt húsokkal
és desszerttel minden délután
már sok is volt
belőle de most még meg se melegíti
nekem kell betenni a mikróba
és nyugtalan arccal bámul csak evés közben
fölöttem állva és mindenféle
barátnőkről faggat közben
biztos aggódik hogy már alig
vagyok vele az ágyban
és nem simogatom már az arcát sem
elalvás előtt
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.