portásnõ
igazat adok a portásnőnek
ne tartózkodjanak csak úgy egyik terembe se
egyetemisták tanulják meg
hogy van házirend hogy
ezért a portásnő felelősséggel tartozik
hogy ki miért megy mikor hova
felelős az ajtók kulcsáért
mindenért felelős tulajdonképpen
az egyetemisták pedig csak
belopják maguk a terembe azt hiszik
nekik azt csak úgy szabad tanulni
na persze a portásnő mondja meg mert ő
tudja hogy mikor melyik terembe meddig
tőle kérd el a kulcsokat
ő az első ember és az utolsó is
mert neki fogod visszaadni
neki fogsz beszámolni hogy tényleg ott voltál-e
ahogy megígérted
a csoporttársaiddal vagy kik azok tudja fene
engedély nélkül soha
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.