Egy újabb este
este
egy újabb este
általában egyformák az estéim
kivétel amikor dolgozom
vacsora
fogmosás
híradó
néha egy film
de inkább olvasok
nincs már erőm a regényekhez
csak a pszichológia
hogy védekezni tudjak
önmagam előtt
ilyen emberek is kellenek
mint én
kicsit mogorvák
kicsit önteltek
ismerik az erdőt
nem félnek az állatoktól
és egyedül élnek
könyvekkel teli
tiszta lakásukban
sok mindent próbáltak már
van ami megy
de az önfeledt nevetés még nem
pedig ez a cél
mindennek a kezdete
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.