Mintha már ellazultál volna pedig
,ha végigjárod tested, érzhetőek
felszín alatt feszülő rejtett részeid.
Feszítsd meg teljesen mindened.
Akarnod sem kell, jön magától a
pillanat: tartanád, de nem marad
tartás, indok, erő, elengeded.
Otthon vagy bárhol végezheted.