Stabil Vers
Azt mondta nekem valaki
Verslábaim nem valami
stabilak.
Ezért írom most e verset
Stabilabbra, ez a helyzet
Mint a vas.
Hogy ne dülöngéljenek ők,
Kis cementet s pár szende őt.
Építek.
Nem sajnálom most belőle
A vizet, sejtem előre,
Elesek.
El fog dőlni ez a vers is
Nem fog már megállni se itt
Se máshol.
Nem szereti azt Arabit
Ha valaki fog valamit
És Másol.
Esetleg a szerkezetet
Vagy pofátlanul rímeket
Vásárol. (lop)
Vagy tán neveket talál ki
Hogy szebbnek lehessen látni
A versét
Hiszen csak is a szép verset
Rímeset, szeretheted meg,
Olvasó
És nekem jogdíj kell, most már
Mert a nyelvem csokira vár,
Kakaó!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.