Bicikli baleset
Ahogy ott ült előttem,
(tizenhárom évesen, őszibarack,
búzavirág szemek, málna ajkak,
a vékony blúz, melltájékon a két
gombocskával, a keresztbe tett lábakon
feltétlenül felcsúszó szoknya),
és elmesélte, hogy ő csak tekert tekert,
lovagolt a nyergen, aztán a forró láva,
és ettől, ahogy mesélte,
árokba borult a lelkem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.