régi dal
szőnyegen ültök,
tengerpart, hidegkóla meg minden.
aztán reggeli séta a parton, kéz a kézben.
idegenek bámulják az ifjú párt, azt képzelitek,
és ez már harminc éve megy így.
pedig nincs kint még senki.
kis időre el is engeditek egymás kezét,
elgondolkoztok.
valamin, már az isten se tudja...
aztán egymásba
kapaszkodtok, sétáltok a parton
tovább, talán egy régi, közös
dalra várva.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.