Talán
talán ha másmilyen életet élnék
mondjuk összejárnék a szomszédokkal hétvégéken
megállnék beszélgetni az emberekkel a parkban
vagy beállnék a Jehova Tanúihoz
nem mindig csak az önző köldöknézegetés
esténként néhány zavaros vers
az egyedüllét elviselhetetlenségéről
meg hosszú magányos csavargások
őszi téli tavaszi nyári erdőkben
talán ha öltöny nyakkendőben járnék
minden reggel frissen borotválva
ezüstmetál illatosított autómban
nem csutkára tekert hangerővel suhannék
és illedelmesen megállnék a zebráknál az öregeknek
most meg agyonfoltozott farmerban
kinyúlt pulóverben szakadt edzőcipőben
lesem a csajokat a nőket a tömött buszon
minden kanyar kész kaland
és még mondják
hogy nem érdemes élni
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.