Retro - átírt
Öreg bakeliten
Serceg tekintetem.
Apró sárga csillámfoltok,
Ahogy a sok hallgatás
Átlyukasztja a sötét anyagot.
Fogalmam sincs kitől.
Egyáltalán azt sem tudom,
Ki játszik és mit hallgatok.
Végül is lényegtelen.
Megunhatatlan dallamok.
Mellé a virágzó hársfa,
Édes-keserű avarszag,
Ködpára, pörkölt, gyárkorom.
Mikor mi adatik.
Lassan pirkad.
Kifakulnak a csillámfoltok.
A disc-jockey cd-re vált.
Csak a címkerész velem
Halványuló ezüstje marad még
Fent egy rövid ideig.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.