Még 1szer
február tizennégy volt szombat
a klasszikus gitárodat hoztad
daloltam rég megunt ég alatt
akkor még először vártalak
kották meg gyorskávé kockás ing
tél volt még szétolvadt apránként
képzeld el itt járnál még egyszer
próbálnánk úgy tennénk érted te
tetőnkre felmásznánk s rágyújtasz
mellémállsz a korlátnál szél fújna
álmodtam itt éltél véletlen
kocsmáztunk vizsgáztunk élesben
nincs alku nincsen jel választhatsz
pontokba szedve bármit hagyhatsz
képzeld el itt állnál még egyszer
készen volt minden most végezd el
megtennéd szólnál-e hallgassak
engednéd hogy
eldobott gyufákkal játszhassak
miért is ne megtennénk most egyszer
kész házak szép élet két ember
nincs több szó füstöt fújsz megmordulsz
hozzám érsz szél sincs már elfordult
képzeld el zuhannék még egyszer
itt állok készen hogy engedj el
tán nem lettünk jobbak sem bátrabbak
rászoktam a gyufákra nem láthattad
én csak egy gitárral vártalak
képzeld el
te nagykabátban jössz fák alatt
még egyszer
február tizennégy volt szombat
s te nem csak a gitárodat hoztad
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.