Metró
Valaki a metró alá beesett.
Amit utoljára láthatott,
Az egy nagy kék féreg lehetett,
Valaki a metró alá beesett
Valaki a metró alá beesett,
Bambán nézték őt az emberek,
Ilyen pont itt, nem történhetett
Valaki a metró alá beesett.
Valaki a metró alá beesett,
Ernő, tán sok krumplit ehetett
Gülü szeme szinte nevetett,
Valaki a metró alá beesett.
Valaki a metró alá beesett,
Sikoltozott, nem is keveset,
Valami kiutat keresett,
Valaki a metró alá beesett.
Valaki a metró alá beesett,
Ernő krumplija kecsapos lett,
Ő ilyen kaját nem szeretett,
Az Aki a metró alá beesett.
Rémületbe torzult arca,
Sikolya hörgésbe váltva,
Eltűnt a vörös mocsárba,
Testét csak az áram rázta,
A sok sok ember azt látta,
Ernő a krumpliját rágja.
Közönyösen mint aki ott mit sem keres,
Lesétált a vásznáról, és elsietett,
Azt mondta, ő aztán semmiről sem tehet,
Látták már úgyis az emberek eleget.
Hamburgerét ott hagyta, csak krumplit evett.
Valaki, a metró alá beesett...
A metróra felszálltak az emberek.....
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.