Semmi se számít
Leszarom
Mondanám
Ha nem érezném
Az éveket a csontjaimban
Ha nem félnék
Hogy kopott
Koszos lakásban
Kopottan
Koszosan
Találnak majd rám
Szanaszét könyvek
Meg teleírt lapok
Fáradt
Öreg szag
A levegőben
Én meg vaksin
Borostásan
Néznék a zseblámpa fényébe
Nem értve semmit