Reakciók
Most fonják be lánccal a reteszeket,
az oldalammal a falhoz dőlök,
hozzáérek a hasához,
megfeszül benne minden rost,
ami egyben tart bennem minden
alárendeltséget, valahogy
alanytalanná vált ez az élettársi viszony,
veled.
Máshogy szól a gitáros bögre,
ha csak ránézek.
Talán ezek fognak meg,
hogyan tartja a kapcsolatot
a szivacsos anyag,
abból tudom,
hogy miről szól
az igazi drog.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.