Dal a tömegmegmaradásról
/amikor a fizikust kétségek gyötrik
saját hipotézisével kapcsolatban/
Nem elindulni lenne jó.
Valahova nem megérkezni.
Nem szórva sűrű „bazdmegeket”
párás ablakokra,
valahonnan nem kéne elszökni.
Megtanulni lenne jó,
amit meg kell érteni;
tenni kell bizonyos dolgokat,
hogy végül ne kelljen megtenni.
Tudni kéne jól.
Az aktuális nőt jól megdugni.
Tudni kéne, hogy jó,
ha nem, hát megunni.
A dolgok egyensúlya
talán a módszeres tagadás.
Bátorság önmagamhoz,
hogy ne kelljen más.
Tanulni lenne jó,
ha nem sikerül, tovább tanulni.
Érteni kell a fizikát,
hogy meg tudjak maradni.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: -, -
Kötetben: - (-, -)
Kiadó: -