Foghíj - nemvers
Nézi az Úr a negyedik napon elégedetten hümmög
megjegyzi milyen csini ez a Teremtés mire az a bóktól
elmosolyogja magát de jaj akkor felszisszen (amolyan kígyóhang)
az Úr csóvál nézi a foghíjat hallja ahogy cúgol rajta át a
semmi pont a két szemfog a többi angyal frissen mosva vidáman
pattogtatja zománcruháján az Úr tekintetét (fényszerű)
aki érzi ebből hülye vicc lesz de belemegy (közvetlen típus)
int a már ajakprés lelombadt Teremtésnek Lux Ferenc (poklosíttatta nemrég)
rendölőjébe egy hiánypótlásra menjen le lemegy (mindjárt jön a híd igen, ügyes)
szegény Teremtés és ahogy ezt már vizionáltad Lux hídban gondolkodik kettő
darabban fúr-farag pikk-pakk elkészül vele a jobboldali semmit a Férfi (Lux az elnevezéséhez
korlátozott CC-t határoz meg, amit majd az Úr nagyívben)
a balt pedig a Nő nevű hidakkal tölti ki tölti ki a számlát vigyorog tölti sokba fog (kvázi humor)
ez még fájni az Úrnak mond meg neki aranyom (Alkimista relevanciát nyer később)
és a seggére paskol (az Úr előre látta Fux kikezdi majd Teremtéssel)
Teremtés visszamászik na lássuk Fux (az Úr direkt gúnyt űz Fux nevéből Biblia ezért hemzseg)
mire ment korona kérdezi mm mm rázza Teremtés a buksiját Fux azt mondta koronát
valamire lehet tenni semmire csak hidat az Úr pillanatra kizökken kinéz diszkréten olvas
HAAAHAAAHAAA (maghasadás szerű)
pedig épp mondani akartam de jól néz ki. A Teremtés koronája.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.