Szigetek - 2.0
A járdaszigeten álltak
Anya és fia
A fiú lefelé nézett
Nem látta arcának helyén
A düh felgyűrt vulkáni redőit
Az sem jutott eszébe milyen szép
Kontraszt ahogy kihűl a szív-
Tájék miközben derék alatt
Elengednek a csavarok
Kinyílnak a zsilipek és árad
A melegség feltartóztathatatlanul
Kiemelkedik lassan elkülönül
Megszületik
Aranyló hullámok mossák partjait
Szikláit sós eső veri de
Már csak pálcikák
Az óriás lábai a horizonton
Legyen anya a Jerry ő majd lesz a Tom
Mert ez egy érdekes kontraszt
Ugye anya vicces mert te vagy a kicsi
Mégis én kapom az ütéseket de csak
Játszásiból mert ez csak egy rajzfilm
Nem igazi anya ez csak játék
Csak játék anya
Csak játék
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.