vacsora - ujjgyakorlat
azért mindig előveszem a tányérodat
azért kenyeret is vágok Neked
azért a TV-t úgy fordítom, hogy székedről lássék
s halkabbra is teszem, mert úgy szereted
azért nem olvasok evéskor, mert a tisztelet –
azért a főnököd morgolódva szidom
azért felsorolom, kikkel beszéltem még ma
s megkérdem, az étel elég volt, s finom
azért a Te tányérod is elmosom
azért asztalfeled is lesöpröm, mintha morzsás
azért a széked is visszatolom
és taxit hívok – de kinek
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.