Derék alatt derék fölött
derék fölött, derék alatt:
félek, valami szétszakad,
most lazul ki a foglalat,
apa az arcod szétszalad.
derék fölött most egyre fagy,
valaki ver de nem te vagy,
nincs mása, keze, nem te vagy
derék fölött most egyre fagy.
derék alatt már jó meleg,
mézszínű meleg tengerek,
sziget körül a lét kerek,
derék alatt már jó meleg.
Egymást bámuló félkörök,
derék alatt derék fölött:
Határsáv, járőrszolgálat.
.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.