bevisznek ide is
ahogy egykor
felázott erdőkbe
eredendőkbe
le nem járó saraim
nevetések szakadnak fel
és harisnya szemek
talán mert mindíg lefelé meredek
iszonyom van ettől a tértől
használt bugyik és óvszerek
sebek varrjai
kotródnak el valahol az alján