Ha beteg vagy
Virrasztanék,
ha tudnám, hogy úgy jobb lesz,
a békességért, egészségért, szerelemért,
és mindenért, ami a tiéd, hogy a tiéd legyen.
Álmodért cserébe
le sem hunynám a szemem,
és hogy jól legyél,
ha tudnám, hogy elmúlik fájdalom, félelem,
- mert a lélegzetem fújja szét, -
beszélnék, és sírnék,
suttognék, sóhajtanék.
A tintakék égen fehér papírhajók
a szavak, könnyek
szétázó könyörgéseim,
és egész éjjel csak ülök itt,
most már teljesen éberen
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.