Nincs miért
Inkább mást, jobbat, kedveset, rózsa helyett talán pipitért szeretnék inkább, nem is számít, hogy milyen, majdnem mindegy csak símuljon a tenyerembe, lábamhoz cirógatóan hajoljon, öleljen a derékig érő kalászos fű között, és szeressem én is az illatát, akarjam őt hazavinni.
és nem bánkódom már. gyászoltam eleget. ezt a szerelmet már nem fogom. csak eltemetem. némán. csendben. olyan sokszor megalázott engem. már látom. és értem is. nem érdemel meg egy szakítást sem. most férfimódra fogok viselkedni.
pipitérrel beültetem a kertemet, ha találok egy szálat, amelynek finom napsárga mosolyát érteni vélem, hazaviszem, hogy az enyém legyen. nem teszem vízbe, földet adok neki, és Isten majd esőt, hogy örökké éljen. velem. otthon, a kertben.
Nincs miért most már a múlt dolgain gondolkozni.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.