Nagy kérés
Hogy akarjon. és szeressen.
akarjon és szeressen nagyon.
ezt szerettem volna.
így szeretném
szerettemvolnaésnagyonszeretném!
kiabálva és suttogva,
reszketve, földre guggolva,
összetörve mind a tükröket,
kisimítva a vásznakat,
selyembe öltöztetve a termeket,
meghívni elsőbálos angyalokat,
együtt ünnepelni Veled Ősöreg.
szakállad simítva Rádnevetni,
öledbe ugrani, mint a gyerekek,
befutni a palotádba,
országodban sétálni,
ott lenni Veled.
ahol nem esnek térdre az őzek
sikítás helyett sivalkodni,
fröcskölni messzire forrásvizet,
süttetni pucér testeket meleg nyári nappal,
szaladni át búzavirágos réteket.
ölelni közben. megfogni a vállát,
hanyatt dönteni a fűben,
orrán szeplőket lassan számolni,
titkokat fülébe csiklandósan súgni,
szemeit tenyérrel jól betakarni,
csukva csókolni, ajkain játszani. láthatatlanul.
forró combját hűvös ujjakkal lágyan cirógatni
mélyen, nyitva és bezárva
az ölemben vele lenni, benne,
mindig és mindenhol.
lenni körülötte. előtted. szabadon,
viccelődve, kuncogva, és már nem kuncsorogva,
kacagva, kergetőzve, már nem menekülve,
soha többé el nem rejtőzve,
újra és megint felnőttként szeretve,
határokat tagadva lélek és test között,
köztünk és Teközötted.
csak erre vágytam, ezt kívántam,
ezt szerettem volna,
így szeretném.
Te nem akarod? Miért nem?
Istenem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.