Mozi játszik szemhéjad alatt
Röptében kaptad el a tündért
s megénekeltetted a múzsát...
A harmadik játékmenetben
öreg szíved cikcakkban ugrált!
Vártak emberi közösségek,
bűn alól feloldozó szavak,
de tudtad, hogy bűnhödni fogsz, s csak
mozi játszik szemhéjad alatt...
Súrlódástól felizzó ágyék,
rabolt skalpok, kamaszsörények...
A holdsugáron karikával
futkároznak a kis lidércek!
Nem várnak meg, továbbrohannak,
vissza az erdei mocsárba,
táncikáló vízi virágok
s fanyüvő hódok játékára...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.