Egyszer
Amikor majd vége lesz,
felszáradnak a földön a vizek és tengerek,
szétomlanak a dombok, a hegyek,
s a magaslatok kitöltik mind a mélységeket.
Láthatóvá lesznek a kincsek, és rozsdás szeméthegyek,
az igazgyöngyök a tenger mélyén, és a szétporladt tetemek,
a romlott rabolt, elrejtett zsákmány,
és a művészkezek munkálta veretes ékszerek.
Amikor a világnak vége lesz,
Te is és én is ott leszek
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.