Szingaléz hastánc
Ne hidd, hogy a felülnézet
annyira megnyugtató
ezüstfenyő
ciprus
meggyfa
csalán
kerti tó
mint a Nasca-geoglifák
madár
kolibri
majom
ember
csak fentről értelmezhető kuszaság
a testesült ige fogalmazódik meg
tenyeremen, hogy legyek egy
eltéveszthetetlenül egyszeri
lenyomat a sorsvonalon
látható láthatatlan hiány
a semmiből terem
minden elrajzolt és precíz terv-alak
miért pont
én
miért a
svábbogár
skorpió
kardszárnyú delfin
rajzolata került a megálmodott teremtésbe
a romlás arányaiban össze nem férhetőség
Na, induljunk, látszatra fel, elő a sétabottal
játsszunk nordic walkeres
kirándulást, legyen a séta ébredésünk tárgya
álma repülés
roncsolni testet és mindent, ami
kezünk ügyébe kerül
semmiből hogy terem
fölfoghatatlan
amiről tudsz, ami volt, ami után vágyakozol
elveszített barát
szülő
háziállat
negyvenhét kilósan, tűsarkú cipőben
táncoltam a felállványozott híd ingó pillérein
onnan figyeltelek, ahogy alattam lassan
a semmiből hiányod kinőtt
te akkor kikacagtad
táncomat
azt kérdezted: miért pont szingaléz
és én azt feleltem
miért pont te
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.