Kötél végén hova úton
Senki földje porát rúgom
Nyakamon a poklok éke
Felhők közé fut a vége
Bárki legyen aki húzza
A kedvemet sarkantyúzza
Húzzad komám addig élek
Míg az én nótám zenéled
Húzom én is csak azért is
Egy húron pendülünk mégis
Szél a vonó leheletem
Ha megunod elengedem
Kötél végén mélység felett
Álomfűnek magot vetek