Se előre, se hátra.
Maradj mozdulatlan.
Veled marad, ki szeret,
teszed amit tenned kell,
magad ura vagy.
Mágnesként vonz egy kép,
démonok gyötörnek,
rögeszméid rabságában
sosem lelsz békére.
Hallgatózol tárgyak között,
kérdéseidre égi hang felel,
indulnál de nem tudsz,
mozdulatlan maradsz