dokkszerki:
Ugye igazat adsz abban, hogy
az igazi nő gyors, mint a fájdalom és nesztelen,
meztelen s dolga végeztével, Szilvi mondta:
tükörbe néz…
Így él és fél, mert szép
és mert a világ csúf körülötte,
rosszarcú férfiak vizslatják testét,
de az estét mégis unalomban tölti el.