Szabályosan, arányosan rakni.
Körben, mindenből éppen annyit,
mert lehet, hogy feléled ugyan,
kellő kiegyensúlyozottság híján
gyorsan magára omlik az egész.
Megtörténik majd így is úgy is,
de jó melegedni, csak még picit.
Nézni az ég felé kígyózó lángokat,
látni, hogy lobban el.