Pontos helye van
annak ahol történik.
Hómezőbe fagy a test,
a két evező keresztbe fordulva
célozza a végtelen kékséget:
Találat. Csend.
Káprázatként még annyit lát,
ahogy az ápoló bal kezével a görgős
kocsin támaszkodva felveszi a fehér
csempéről a mankókat, megigazítja a
fedelet, és int a takarítónak
már jöhet.