A szerelem olyan, mint a cigaretta
Minden érzékedet tompítja jótékony fellege,
Mindenki tudja, akinek volt már kedvese:
A szerelem vak, a szerelem öl,
A szerelem jó, a szerelem összetör.
A szerelem olyan, mint a cigaretta,
Ha vége az egyik fél biztos elhajítja,
Míg a másik szívná reményét vesztve.
Hadd bújjon el még, szürke fellegekbe!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.