sehol körzet létezése
egy négyzetméteren belül csak érzek,
nem értem a szavakat.
együtt a nagy ellentétben, tudod,
mint a katonabogarak
összezavarodunk.
talpak alá bújnánk,
ahogy a cipőfűzők szoktak;
ott önmaguk másikát mutatva, míg
énfelük egyike energiát szophat.
de volna itt még más is,
hogy, mikor kialszik a párja,
akkor a lélek – ha látnád a húsból –
átbiccen balról a jobboldali lábba.
mintha táncolnánk ilyenkor,
olyanok vagyunk.
és talán a világ is benned.
én feloldódok a mindenségben,
mert használom a csendet.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.