A Lagsor hotel
Exluziv hely. Nem jöhet bárki.
Akik jönnek többnyire kocsin.
Úgy mégiscsak kényelmesebb.
Végül is, ők már megengedhetik
maguknak a csillogó rozsdamentes
fémből készült verdákat. Magas
felfüggesztés, apró kerekek, ezen
a szinten már ez a menő.
Befelé semmit, de ők kifelé mindent.
Tekintetük feszes, nem pislognak.
Olyan járgányok ezek, ülni sem
muszáj, ki lehet szépen nyújtózni,
Elegáns fehér ruhás sofőr,
az embernek nincs más dolga
csak bámulni a fényeket ott fenn
ahogy monoton rendszerességgel
jelzik az irányt mutatják az utat.
Itt már nem lehet eltévedni.
Még egy utolsó kanyar és jöhet a
jól megérdemelt pihenés.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.