Másnap
Reggel felébredsz, nem érzel semmit,
mozdulni próbálsz, de még az éjjel
filmje pereg szemedben, és mennyit
adnál, azért hogy ne álmodj ébren.
Rád jön az éhség, s rájössz ez mégse
az az érzés, hogy talán más is kell?
megszédülsz, és rossz szagokat érzel,
ez nagyon nem jó, ez a hányinger.
Kifacsarod magad, le kéne menni
elfáradsz már a gondolattól is.
takaró alól lábad kivenni,
azt hiszed lent vagy, és már alszol is.
Most nehezek a létnek percei,
miért is iszol, ha úgysem bírod?
elkésel megint, s ez nem egyszeri
alkalom, mondjuk, ezt már jól tudod.
Ha egyszer lejutsz, akkor sem sietsz,
mert ilyet álmosan se tudsz soha.
nem a hányinger, már a lét ijeszt,
hogy megint menned kell valahova.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.