Beszív-kifúj XXI. századi levegõvétel
I.
Tengerészjelvényekkel dobálóztunk.
Én felvettem, te letépted.
Elfordítottam a fejem,
épp akkor nem ütöttél.
II.
Nincs jelentősége a vérnek.
Csak zavar a kilátásban.
Jobban tudnánk nélküle,
milyen is az ember.
III.
Hajszálakat hagytam az asztalon,
lásd, azért ültem oda,
hogy kövess. Hát nem
tünemény?
Te is csak a szárát add.
IV.
Hártyák tartanak távol.
Ha félretolnád, hagyna
átjönni.
Félted a zakód? Húzd magad
össze.
Odabent már leveheted.
V.
Csak azt tudom kiköpni,
amit adtál. Nem ízlett.
Majd a következő
generáció.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.