Benceversek - Majdnem körmondat-2
Jó volna
valami bizonyosság,
mint amikor a hússal
randevúzik a kés,
egy félrekapott kormány,
ahogy lekésik rólam az ész,
pánikrohamban kisül
egy teliholdnyi feszültség,
ahogy egy forró kádban
anyámban alszom el megint,
a fiam kérlelhetetlensége
ahogy rákényszerít, hogy
bizonyosságot teremtsek,
a teremtés bizonyosságát,
mert még csak apró anyajegy
lelkén a megalkuvás,
mert biztos benne
tudom, milyen jó,
hogy van
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.