Benceversek - Mesélek a fiamnak
Apa elmeséled azt, amikor
a kis Murr-murr és nagy Murr-murr
nagy színes trambulinokat vettek,
de az ám nagyon drága. Megmondjam mennyi?
Tizenöt kétszáz millió forint.
Az nagyon sok pénz, ugye apa?
Ha majd sok pénzünk lesz mi is veszünk?
De azt ám egy nagy pumpával kell felfújni,
de nem szabad hozzá nyúlni, az butaság,
mert abba álom van, ugye apa? És ha az
megráz akkor brrrrrr, így szétesik az ember feje,
és akkor már meghal, a dédi mama meghalt?
Igen.
És hol van?
A mennyben.
És mikor jön le onnan, mert oda busszal kell menni,
lehet menni busszal, kocsival, hajóval…
Repülővel.
Repülővel is lehet menni, de az ám nagyon magasan megy és ha nem
vigyáz az ember, akkor lezuhanhat, ugye apa? Én tudok repülni,
megmutassam hogy? Én leggyorsabban tudok repülni mint egy repülő.
Tényleg?
Na meséled?
Mesélem.
Azt meséld el, amikor a …
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.