Azt mondtad,
nem szeretsz,
pedig meglettünk volna még
együtt.
Nem szeretsz,
azt mondtad,
s elbúcsúztunk.
Itt hagytál,
könnyeimmel küszködve -
a folyóparton.
A sötét víztömeget nézem,
arcomon peregnek a könnyek.
Utoljára láttál.
Ma éjjel - megvakítalak.