Nõsülésem története
Csak a postára akartam menni.
Elmentem.
Holtan feküdt ott a postamester.
Néhány szemesztert már
végeztem, tehát elillantam onnan.
Aztán bementem egy üzletbe.
Ott az üzletvezetőt találtam holtan.
Már az egyetemet akkor befejeztem,
szépen, hangtalanul elsurrogtam.
Még később történt, hogy
bementem egy bankba.
A tisztviselők hóttukba feküdtek,
s hideg volt a bank is, akár
egy jégverem.
Akkor döntöttem végre:
megnősülök és eldobom a
revolverem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: Magyar Napló, 1995. 07.