Hajnali pasztell
Elképzelem, fényködbe öltözik,
sejtelmes kép az őszi pirkadat,
nyílik az árnyék, fürge gyík szalad,
talán-talán légyottról szökik,
megbámulom smaragdzöld bájait.
Hangya cipeli terhét gondosan,
-erőn felül, mint emberek sokan-
dehogy kerülne!...Ma útja erre vitt.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: -,
Kötetben: - (-, -)
Kiadó: -